White Labs WLP677 Lactobacillus delbrueckii I
Prekvasenie: 75-82%
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredná
Teplotné rozmedzie: 21-24°C (70-75°F)
Tieto baktérie produkujú strednú úroveň kyslosti a kyslých vôní, ktoré nájdete v štýloch Lambic, Berliner Weisse, Sour Brown a Gueze.
Dôležité informácie o používaní, dávkovaní a príprave startera TU
Prekvasenie: 75-82%
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredná
Teplotné rozmedzie: 21-24°C (70-75°F)
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredná
Teplotné rozmedzie: 21-24°C (70-75°F)
Výrobca: White Labs
Kód produktu: WL-34-677
Označené: Flanders Red, Flanders Brown, Lambic, Geuze, Ovocný Lambic