NextHop
Hľadáte veľkoobchod? Navštívte
CRAFT.NEXTHOP.SK
0

White Labs WLP672 Lactobacillus Brevis

Prekvasenie: 80% Flokulácia: Nízka Tolerancia: Stredná Teplotné rozmedzie: 21-24°C (70-75°F)
  • White Labs WLP672 Lactobacillus Brevis
Vypredané
  • 10.90€

Minimálna trvanlivosť
ks

Lactobacillus brevis je baktéria tyčinkového tvaru (bacil) používaná na "skysnutie" piva. Produkuje viac kyseliny mliečnej ako Lactobacillus delbrueckii. Výborné do každého kyslého piva!


Important information about the usage, pitching rate and starter HERE



Prekvasenie: 80%
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredná
Teplotné rozmedzie: 21-24°C (70-75°F)

Výrobca: White Labs
Kód produktu: WL-34-672

Označené: Berliner Weisse