NextHop
Hľadáte veľkoobchod? Navštívte
CRAFT.NEXTHOP.SK
0

White Labs WLP653 Brettanomyces Lambicus

Prekvasenie: 70-85% Flokulácia: Nízka Tolerancia: Stredne vysoká Teplotné rozmedzie: 29°C+ (85°F+)
  • White Labs WLP653 Brettanomyces Lambicus
Skladom 1ks
  • 10.90€

Minimálna trvanlivosť
ks

Vysoko intenzívny charakter. Definícia Brettanomyces: konské, korenisté a dymové vône a chute. Ako to naznačuje názov, jeho využitie je najmä pri spontánne kvasených Lambikoch. Taktiež vo Flanders a kyslých Brownoch.


Prekvasenie: 70-85%
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredne vysoká
Teplotné rozmedzie: 29°C+ (85°F+)

Výrobca: White Labs
Kód produktu: WL-34-653

Označené: Flanders Brown, Lambic, Geuze