White Labs WLP648 Brettanomyces bruxellensis Trois Vrai
Prekvasenie: 85%+
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredne vysoká
Teplotné rozmedzie: 21-30°C (70-85°F)
Pravé (vrai- po francúzsky) Brettanomyces bruxellensis Trois. Tento známy kmeň je používaný na 100% primárnu fermentácu Brettanomyces. Vytvára robustný, komplexný kyslý charakter s vôňou marhúľ.
Dôležité informácie o používaní, dávkovaní a príprave startera TU
Prekvasenie: 85%+
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredne vysoká
Teplotné rozmedzie: 21-30°C (70-85°F)
Flokulácia: Nízka
Tolerancia: Stredne vysoká
Teplotné rozmedzie: 21-30°C (70-85°F)
Výrobca: White Labs
Kód produktu: WL-34-648
Označené: Flanders Red, Flanders Brown, Lambic, Geuze, Ovocný Lambic