White Labs WLN4100 Ultra-Ferm 10ml
Ultra-Ferm je tekutý, vysokokoncentrovaný enzým amylázy.
Dávkovanie a použitie:
Jedno balenie je určené na 20L výslednej sladiny na začiatku rmutovania. Optimálne pH medzi 3.5-5.5. Odporúčaná teplota rmutovania je 60°C a túto teplotu by ste nemali prekračovať. Enzymatická aktivita sa úplne zničí po 10 minútach pri teplote 85°C.
Využitie:
1) Znižuje čas potrebný na scukrenie.
2) Scukrí aj nesladované vločky a obilie.
3) Zvyšuje prekvas.
Detaily:
Ideálne pre výrobu ľahkých nekalorických pív. V týchto prípadoch sládok potrebuje kontrolovane či kompletne hydrolizovať všetky škroby a dextríny na prekvasiteľnú glukózu. Tradičné metódy varenia poskytujú 75% až 80% hydrolýzu škrobov. Použitie Ultra-Ferm umožňuje hydrolizovať všetky druhy škrobov na prekvasiteľnú glukózu.
Výrobca: White Labs
Kód produktu: WL-00-WLN4100