NextHop
Hľadáte veľkoobchod? Navštívte
CRAFT.NEXTHOP.SK
0

White Labs WLN4100 Ultra-Ferm 10ml

  • White Labs WLN4100 Ultra-Ferm 10ml
Skladom 19ks
  • 5.90€

ks

Ultra-Ferm je tekutý, vysokokoncentrovaný enzým amylázy.

Dávkovanie a použitie:
Jedno balenie je určené na 20L výslednej sladiny na začiatku rmutovania. Optimálne pH medzi 3.5-5.5. Odporúčaná teplota rmutovania je 60°C a túto teplotu by ste nemali prekračovať. Enzymatická aktivita sa úplne zničí po 10 minútach pri teplote 85°C.

Využitie:
1) Znižuje čas potrebný na scukrenie.
2) Scukrí aj nesladované vločky a obilie.
3) Zvyšuje prekvas.

Detaily:
Ideálne pre výrobu ľahkých nekalorických pív. V týchto prípadoch sládok potrebuje kontrolovane či kompletne hydrolizovať všetky škroby a dextríny na prekvasiteľnú glukózu. Tradičné metódy varenia poskytujú 75% až 80% hydrolýzu škrobov. Použitie Ultra-Ferm umožňuje hydrolizovať všetky druhy škrobov na prekvasiteľnú glukózu.



Výrobca: White Labs
Kód produktu: WL-00-WLN4100